digitalworkplace

Souhlas se zpracováním osobních údajů

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon“) tímto souhlasím se zpracováním svých kontaktních údajů, které jsem nyní poskytl, a to společností X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.a.s., se sídlem U Nákladaového nádraží 6, 130 00 Praha 3, IČO 27082385 , jako správcem osobních údajů nebo subjekty smluvně pověřenými správcem ke zpracování osobních údajů, za účelem marketingu, a sice nabízení produktů a služeb značky INTREXX, zjišťování spokojenosti zákazníků a průzkumu trhu, jakož i za účelem šíření obchodních sdělení elektronickými prostředky dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti. Osobní údaje mohou být dále zpřístupněny subjektům, které jsou členy autorizované distribuční sítě značky INTREXX, jejichž seznam je uveden na stránkách www.xdocument.cz. Osobní údaje mohou být zpracovány manuálně i automatizovaně, a to vlastními zaměstnanci správce osobních údajů anebo zpracovatelem osobních údajů. Prohlašuji, že poskytnuté údaje jsou pravdivé, že tento souhlas se zpracováním uděluji dobrovolně a že jsem byl poučen v souladu se zákonem o všech svých právech podle zákona, zejména o právu přístupu k osobním údajům, o právu na opravu osobních údajů, o právech podle § 21 zákona, jakož i o právu tento souhlas kdykoliv odvolat formou písemné informace zaslané na adresu správce. Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení správce na moji emailovou adresu, kterou jsem dobrovolně poskytl. V případě porušení práv na ochranu osobních údajů je možno se obrátit se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů na webu DigitalWorkPlace.cz

Společnost X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.věnuje velkou pozornost ochraně osobních údajů. Toto prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů objasňuje způsob shromažďování a využívání osobních údajů získaných od uživatelů internetové aplikace http://digitalworkplace.cz/ X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.(dále jen „web“). X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O. neshromažďuje žádné osobní údaje, které jí uživatelé sami dobrovolně neposkytnou.

Shromažďování osobních údajů
V případě, že bude společnost X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O. potřebovat údaje, které jí umožní Vás identifikovat (osobní údaje) nebo kontaktovat za účelem poskytnutí produktu či služby, jež jste si vyžádali (např. informace o produktech a službách společnosti, účast v soutěžích, objednání emailových zpravodajů, připojení na prémiový web nebo službu s omezeným přístupem, přihlášení k akci, nakupování, stahování či registraci produktů společnosti INTREXX), o tyto údaje Vás požádáme. Data, která X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.shromažďuje v souvislosti s Vaší osobou, mohou obsahovat Vaše jméno a příjmení, titul, název společnosti nebo organizace, pracovní email a telefon, adresu do práce nebo domů, informace o pozici v zaměstnání, další informace o společnosti nebo o Vaší kreditní kartě.

Web může shromažďovat určité informace o návštěvě uživatelů, např. název poskytovatele internetových služeb a adresu IP, pomocí kterých tito uživatelé přistupují na internet, datum a čas jejich přístupu na tento web, stránky, které z webu otevírají, a internetovou adresu, ze které web X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.navštívili. Tyto informace jsou využívány k analýze trendů, ke správě a inovaci webu a také ke shromažďování informací o hardwaru a softwaru za účelem poskytnutí požadované služby.

Společnost X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.poskytuje uživatelům webu příležitosti k přímé spolupráci se svými zaměstnanci, odborníky a pracovníky, aby tak bylo možné sdílet vědomosti a novinky o produktech společnosti X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.a souvisejících technologiích. Chcete-li zabránit, aby Vaše emailová adresa nebo jiné osobní údaje byly shromažďovány a využívány třetími osobami bez Vašeho souhlasu, doporučujeme Vám, abyste si při vkládání emailové adresy či jiných osobních údajů do diskusních skupin, konverzací nebo jiných veřejně přístupných fór počínali se zvýšenou opatrností. Další informace a pokyny pro bezpečné využívání technických komunit společnosti X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.jsou uvedeny níže.

Použití osobních údajů
Osobní údaje shromážděné na tomto webu budou používány k Vaší personifikaci a k poskytování produktů a služeb, které jste si vyžádali nebo k nimž jste dali souhlas. Společnost X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.může použít osobní údaje k poskytování kvalitnějších zákaznických služeb, k inovaci webu a všech souvisejících produktů a služeb společnosti ŠKODA AUTO, ke zjednodušení používání tohoto webu, kterého lze dosáhnout tak, že se eliminuje nutnost opakovaně zadávat stejné informace a web se přizpůsobí konkrétním preferencím či zájmům uživatele. Informace shromážděné webem mohou být za účelem zajištění ucelené nabídky informací ve styku se společností X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.spojeny s informacemi shromážděnými prostřednictvím jiných služeb společnosti X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O. spojeny.

Souhlasíte s tím, že Vaše osobní údaje můžeme využít k tomu, abychom Vám poskytli důležité informace o produktu nebo službě, kterou používáte, včetně důležitých aktualizací a upozornění. S Vaším souhlasem Vám navíc můžeme zasílat informace o jiných produktech a službách společnosti X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O. a sdílet informace s našimi partnery, kteří Vám také mohou zasílat informace o produktech a službách společnosti X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.
Údaje o návštěvnosti webu můžeme pro výzkumné účely kombinovat s anonymními demografickými informacemi. Takto sdružené informace můžeme využít ke zvýšení atraktivnosti obsahu. V některých sekcích webu s omezeným přístupem můžeme s Vaším souhlasem kombinovat údaje o návštěvnosti webu s Vašimi osobními informacemi, abychom Vám poskytovali obsah přizpůsobený přímo pro Vás.

X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O. v některých případech poskytuje určité služby (jako je např. hostování webových stránek, balení, zasílání a doručování vyhraných cen, odpovídání na dotazy zákazníků k produktům a službám a odesílání informací o našich produktech, akčních nabídkách nebo jiných nových službách) prostřednictvím jiné společnosti. Těmto společnostem poskytujeme pouze osobní údaje, které jsou nezbytně nutné k realizaci konkrétní služby. Zároveň od nich důsledně vyžadujeme, aby tyto informace nepoužívali k jiným účelům a nakládali s nimi v souladu s příslušnými právními předpisy.

Společnost X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.může zpřístupnit osobní údaje třetím osobám pouze v těch případech, kdy jí to bude ukládat nebo umožňovat zákon, nebo v dobré víře, že taková akce je nezbytná k: (a) dodržení zákonů dané země a právních postupů společnosti X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O. ; (b) ochraně a obraně práv nebo vlastnictví společnosti X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.a jejích webů; nebo (c) v naléhavých případech k ochraně bezpečí zaměstnanců a obchodních partnerů společnosti X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O., uživatelů produktů a služeb společnosti X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.či veřejnosti.
Osobní údaje shromážděné na tomto webu mohou být uloženy a zpracovány v zemi, ve které má společnost X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.a její pobočky, přidružené společnosti či zástupci příslušná zařízení.

Kontrola osobních údajů
Pokud v tomto prohlášení není uvedeno jinak, nebudou osobní údaje, které na tomto webu poskytnete, bez Vašeho souhlasu sdělovány mimo společnost X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.a její pobočky a přidružené společnosti. Ke svým osobním údajům máte přístup a můžete si zde zvolit způsob kontaktování tak, jak je popsáno níže.

Zabezpečení osobních údajů
Společnost X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O. věnuje zabezpečení osobních údajů velkou pozornost. Pomocí celé řady zabezpečovacích technologií a postupů pomáháme chránit Vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, použitím či zveřejněním.

Soubory cookie
Na webu používáme soubory cookie, abychom tak zajistili integritu registračního procesu a uživatelům umožnili osobní modifikaci webu. Soubor cookie je malý textový soubor umístěný serverem webové stránky na pevném disku. Tento soubor nelze zneužít ke spuštění programů nebo zanesení virů do počítače. Soubory cookie jsou jedinečně přiřazeny právě Vám a může je číst pouze webový server v doméně, která Vám soubor cookie vydala.

Jednou z primárních funkcí souboru cookie je šetřit Váš čas. Jestliže si např. přizpůsobíte webovou stránku nebo budete procházet webem, soubor cookie při následujících návštěvách připomene webu specifické informace o Vašich preferencích. To zjednodušuje proces zobrazování relevantního obsahu, usnadňuje navigaci na webu atd. Jakmile se na webový server vrátíte, mohou být dříve zadané informace načteny, abyste mohli snadněji používat funkce webu, které jste si již přizpůsobili.

Při doručování souboru cookie na náš web mohou asistovat webové signály (beacon), známé také jako technologie clear gif nebo značky akcí. Tato technologie je nástroj, který používáme ke kompilaci úhrnných statistických údajů o využití webu, jakým je např. údaj, kolik uživatelů na webu zvolilo klíčové prvky (např. odkazy nebo grafiku). Úhrnné statistické údaje o webu můžeme sdělit partnerským společnostem a také veřejnosti.

Soubory cookie můžete přijmout nebo odmítnout. Většina webových prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá, nastavení prohlížeče však většinou můžete podle potřeby upravit tak, aby soubory cookie odmítal. Jestliže budete soubory cookie odmítat, nebudete pravděpodobně moci plně využívat interaktivní funkce webu.


Změny v prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů
Toto prohlášení můžeme v případě potřeby aktualizovat. Pokud se tak stane, zrevidujeme také datum poslední aktualizace uváděné v tomto prohlášení. O změnách v tomto prohlášení Vás budeme informovat oznámením, které umístíme na domovskou stránku našeho webu nebo ho zašleme přímo registrovaným uživatelům. Doporučujeme toto prohlášení pravidelně procházet, abyste byli aktuálně informováni o tom, jak pomáháme chránit Vaše osobní údaje, které jste nám dali k dispozici.

Kontaktní informace
Pokud si myslíte, že společnost X-DOCUMENT HOUSE PRAGUE GROUP S.R.O.toto prohlášení nedodržela, obraťte se na nás prostřednictvím emailu na následující adresu info@xdocument.cz. V případě oprávněnosti Vaší stížnosti problém identifikujeme a následně vyřešíme.

 

Brožura

Chci vyzkoušet

Chcete vědět víc?

Nabízíme vám prezentaci zdarma

 

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné

Success stories klientů, kteří již používají INTREXX

Investice do systému INTREXX se firmě vrátila do 2 měsíců

Investice do systému INTREXX se firmě vrátila do 2 měsíců

Portál ve společnosti KASI umožňuje lepší výměnu informací a rychlejší postupy. Velkou roli zde hraje hladké napojení portálu Intrexx na software SAP. Intrexx zde vystupuje jako pojící prvek a umožňuje pohodlný přístup k relevantním datům. Podle vedení společnosti se díky docíleným úsporám celá investice vyplatila v rekordním čase pouhého měsíce a půl.

Ušetřili jsme 80 pracovních dní díky nasazení INTREXX

Ušetřili jsme 80 pracovních dní díky nasazení INTREXX

Řešení Intrexx splňuje naše firemní požadavky svým praktickým přístupem a schopností přizpůsobit se našim současným potřebám a postupům. Pomohlo urychlit naše interní procesy a odstranit veškeré mikrosystémy s neefektivním lokálním uchováváním dat.
Díky aplikaci řešení INTREXX jsme ušetřili mnoho času naši pracovníků.